skip to Main Content

Kereta Sewa Murah Bangi Serdang Bukit Mahkota Selangor

Kereta Sewa Murah Bangi

Sewa Kereta Murah Bangi, Kajang & KLIA

Kenapa anda perlu memilih KSM Car Rental?

Mudah & Murah!

Syarikat kami telah beroperasi sejak 2008 dan kami mendapat tempat di hati setiap pelanggan kami. Kami juga menyediakan pelbagai model kereta untuk disewa. Kami juga menyediakan servis sewa bersama pemandu dan travel & tour ke seluruh semanjung Malaysia.

Pilih kereta dan hubungi kami sekarang!
Call atau Whatsapp: 6018 355 8455

Hubungi kami sekarang kerana:

Dokumen yang diperlukan:

Apa komen pelanggan kami?

Syarikat kami sentiasa akan memperbaiki mutu perkhidmatan kami dari masa ke semasa. Segala komen dan cadangan anda kami sangat hargai.

JΓΌrgen Klopp dari Kuala Lumpur

Good car rental service in Kajang. Staff was friendly and provide excellent service. Car is clean and in good condition. Strongly recommended!

Albert Tan dari Klia

I’m quite picky about choosing a car for rental, but somehow the staff is very helpful and professional. kudos to your team, and all the best. Fully recommend

Taufiq Jumadi dari Ampang

Harga berpatutan dan kereta well maintained Kereta banyak pilihan. Terbaik πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Azim dari Kajang

Alhamdulillah boleh boking lg senang dan cepat beurusan dgn owner yg penting kalau ada masaalah apa apa cepat je ankat coll

Azlina dari Putrajaya

Car very clean, condition tiptop and good service...high recommended

Jasmine Fadhilla Hidayat dari bangi

good service, want to repeat order here

Mohd hairel dari Kajang

Perkhidmatan terbaik. Harga sewa pun berpatutan dan mudah berurusan. Keadaan kereta bersih dan terjaga.

emilia azmi dari kajang
FIRDAUS dari KJ

Servis memuaskan, terima kasih. Ijat baik

Jin KZ dari Semeyih

Nice, good car. best price in town.

Nazuaida dari Bangi

Keto comei, budak2 baik. tepak pado maso.

Abdullah dari Semenyih

Perkhidmatan terbaik. Harga sewa pun berpatutan. Keadaan kereta bersih dan cantik.

Natasha dari Pandan Perdana

Terbaik. πŸ‘ Senang nak berurusan. πŸ“‘ Layanan terbaik, servis tiptop..kereta? 🚘 cantik. Harga? πŸ’΅ murah. Sentiasa dalam keadaan bersih dan selesa. Next time pasti akan repeat sewa lagi. Kipidap πŸ‘πŸ‘

Lisa dari Taman Rakan

Harga kereta murah. Dan mereka masih layan sy dgn baik walaupun buat booking last minit. bayk urusan dipermudahkan and nasib baik jugak dekat dgn rumah. balik lambat jugak hari tu tapi mereka masih tunggu sy. Tq bang insyaAllah sy akan repeat lagi next time.

Epy dari Kajang

Mudah berurusan.. Trusted.. Pelbagai kan lg kereta model baru..

Wann dari Kajang

Servis cun melecun. Tak cuba tak tahu

Uqasha dari Cheras

alhamdulillah...servis sangat memuaskan..senang berurusan..kereta dalam keadaan baik..

Aleeya dari Cheras

Terbaik dr ladang..senang n murah..

Latip Malik dari Kajang

Ok. xda masalah, so far puuas hati.

Fido dari Serdang

Servis ok, cuma nak cadangkan kalau ada banyak lg kereta lagi bagus. 30 ke, 40 biji ke. senang saya nk sewa setiap minggu. hehe Gurau je. Tapi apepun memang Tip top!

Fikri dari Serdang

Terbaik perkhidmatan sewa...keadaan kereta bersih & puas hati

Syakira dari Midvalley

Service yang bagus, siap delivery skli ..sangat memuaskan

yana dari west country

mudah cepat dan sangat selesa .Terima kasih memudahkan urusan saya . semoga berkembang maju jaya uncle. TQ!

Ashaari dari Bangi

Alhamdulillah.. Senang berurusan... & ada penghantaran...

Tuan Isma dari Bangi

Senang berurusan lh..layanan pn bagus

Sipulan dari Bangi

Overall, tiada msalah n urusan dipermudahkan.

Kecik RJ dari Bangi

Memang boleh pegi jauh. Btw service x dinafikan. Moga sukses.

Zam Kajang dari Kajang

Bang terbaek bang. bulan depan sewa lagi. tq.

Nor Iman Jailani dari Subang 2

Sempat sy last minit buatt booking. terima kasih sbb melayan kerenah saya. walaupon jauh. tp sebab sy otw nk ke rumah pakcik. lg mudah urusan dgn mereka. Tq Wan.

Zurin dari Ampang

Member lama terbaik. service memuaskan. semoga maju jaya n sukses!

Mat ukm dari Bangi

Memang terbaik...harga murah...kete pon steady

Ziad Saman dari Bukit Mahkota

Okla. Compare dgn banyak company2 lain. Sy sng sbb deal dgn mereka ni sng. Tu ja. X banyak kerenah.

Izmani dari

Alhamdulillah...senang berurusan dgn syarikat ni.. Blh hantar tmpat nk pick up.. T. Kasih banyak2 tuan..

Rodziah dari KL

Alhamdulillah saya sangat berpuas hati sebab urusan sgt mudah. Hantar kereta tepat pada waktu dan x berkira sangat. Terima kasih.

Zarin Mahad dari KL

Senang, nk deal dgn bro Wan xda banyak songel. Kita mintak anta kereta pon dia ok. Senang kata terbaek lah!

Nur Iqmal dari Ampang

Takut2 mula2 nk sewa. tp dah kenai rupanya depa ni sempoi semua. untung sy duk dekat sini ja. pon depa bleh antaq keta. Mudah2an maju jaya no...

Hj.Roslan dari

Bam Wan terbaek!!! Semoga maju jaya and sukses selalu bossku!! Kereta ksm ni memang ok xda msalah. Saya dah banyak kali sewa wat anta anak balik kolej.

Kereta & pelanggan kami

Nak join untuk beri β€œreview” dan komen?

Tunggu apa lagi?

Call atau Whatsapp: 60183558455

Kereta Sewa Murah Bangi
Back To Top